Зрелищно парти с 2UNLIMITED в Карнавалната вечер

Истинско диско парти ще се развихри на Карнавала в Габрово на 20 май! Няма нужда да търсите най-близката дестинация за следващия им концерт, защото Те ще са тук! За 100+ годишнината на Карнавала най-известната денс поп група от 90-те години – 2 UNLIMITED ще се изяви на звездната сцена от 22:30 ч. И ако това не е новина, здраве му кажи.

С близо 20 милиона продадени копия от албумите, 50 милиона компилации по целия свят и със сингли, които са достигнали до номер едно във всяка държава от Европа холандската група 2 Unlimited заслужено получава името си  „Машина за хитове”. Да, точно те, ще бъдат в центъра на България, под открито небе, по габровски – за всички дошли от близо и далеч за единствения в страната Карнавал. 

Първоначалният състав на дуета, създаден  през 1991 г. включва Рей Слиангаард и Анита Дот, които започват своята кариера със  Get Ready For This“ („Подгответе се за това“), последван от хитовете „No Limit“ („Без ограничения“), „Tribal Dance“ („Племенен танц“) и „Let the Beat Control Your Body“ („Остави ритъма да контролира тялото ти).

През 1998 г. продуцентите – Жан-Пол Де Костер и Фил Вилде променят състава и на тяхно място канят –  Роми ван Оойен и Марион ван Айваарден.

На 11 юли 2012 Рей и Анита обявяват завръщането си под името 2 Unlimited след разговори с оригиналния продуцент на групата Жан-Пол Де Косте. Новината бързо е разпространена в холандските медии и на официалните Фейсбуук страници на Рей и Анита.

И днес, след огромния успех през 90-те години 2 UNLIMITED продължават да бъдат една от най-ухажваните и обичани денс групи, а техните изпълнения – незаменими за всички класни партита по целия свят.

Купонът за всички меломаниаци е гарантиран. Започваме веднага след Карнавала! Очакваме Ви, поканете си и гости 🙂