Благодарим на спонсори и приятели!Карнавалът свърши, да живее Карнавалът!

Чакаш го, чакаш го, а той връхлети шеметно с целия си блясък, смях, пъстрота и емоции, със слънцето и мириса на сладкиши, глъчката и карнавалните костюми, с хилядите хора и снимки, и отлети сякаш за миг.  

Карнавал 2021 приключи! Започваме обратното броене към Карнавал 2022 и се наслаждаваме на ехото от този, което ще заглъхва месеци наред.

И тук е мястото да благодарим на нашите партньори и приятели, които помогнаха всичко това да се случи и подкрепиха усилията ни в организацията на най-големия и стар Карнавал в България.

Подемкран

В тази празнична за тях година, когато навършват 60, те подпомогнаха случващото се на сцената в карнавалната вечер – концертът на „Фондацията“, Мария Илиева, Графа и Любо.

ОББ

Благодарим за финансовата подкрепа в тази трудна и непредвидима година!

БГ Радио

Цяла седмица ефирът на радиата от групата е карнавал. Студиото на живо от площад „Възраждане“ обаче ни липсва и се надяваме на една по-спокойна 2022 година, в която отново да сме заедно!

Si Vending Spot

Едни от най-новите ни приятели, с които се работи бързо и лесно. Габрово и София пиха страхотното им кафе в уникални чашки, изработени специално за Карнавала.

Метрореклама

Благодарим за трибуната на едно такова ключово място като софийското метро!

Благодарим и на габровския бизнес, който се включи с карнавално настроение, маскира се, измисли шарени сандвичи, украси витрините си, смени опаковките, подари маски на клиентите си и за всички онези добри идеи, които ни правят горди, че сме габровци и ни карат да носим гордо титлата Столица на хумора.

Всички включили се в конкурса за карнавална картина можете да видите в линка към албума във фейсбук профила на Карнавал Габрово. Гласуването продължава до 30 май. Подкрепете ги!