Ново предизвикателство – Конкурс за карнавална ВИТРИНА

Ново предизвикателство от карнавалния екип. Всъщност то не е ново, но за да няма „не съм чул“ и „не съм разбрал“ ще „бием тъпъна“ така, че да стигне от Беленците до Горни и Долни Бакойци, през Младост, широк и тесен Център, Гарата и Шивара, нали така му казват габровците.  

А за какво става въпрос? Разбира се за веселба, творчество, смях, креативност и всичко, което трябва за една достойна КАРНАВАЛНА КАРТИНА, която да бъде запомнена поне за „ИМА НЯМА СТО+ години“

Каква е идеята? Казано честно – стига да имате желание, не е трудно 🙂 Завъртате се в магазина, оглеждате си витрината отвън и отвътре и решавате какво ще усмихне всеки, който ви посети във времето до Карнавала, сиреч 20 май. И да ви кажем не приемаме само витрини с дрехи, да не решите, че са привилегировани, нищо подобно. Смешно може да е всичко – от манекена, до усмихнати кифли, скачащ зарзават, нахилени обувки, шарении, емотикони, шарани, котарани…всичко, всичко.

И да си признаем нямаме търпение да видим на какво сте способни, защото вярваме, че можете да усмихнете и най-стиснатия габровец, и най-претенциозния французин, и най-сериозния японец. Това е важното, настроение да има и духът да е карнавален, ама отвсякъде – кой, както може, с каквото може, но да се премини, развесели и одухотвори. Това е КАРНАВАЛ ГАБРОВО 2023 – с всички нас.

Награда има и то не много скромна, а условията, както вече разбрахте не са много сложни – творите, снимате, качваме и гласуваме. А междувременно печелите хиляди усмивки и похвали, напук на Хора на мрънкачите, които изгряха в целия си блясък още на 11.11 миналата година.

Регламент за всеки случай 🙂 може да прочетете тук