Победителите в конкурса за карнавална картина са…

Благодарим на всички участници затова, че се включиха в конкурса за карнавална картина на карнавалния щаб!

Уважаемото жури се събра, поспори, поскара се, после се прегърна и реши:

Присъжда:

1 място – Пицария „Гранде Фемили“ – 1000 лв. и карнавални сувенири

Защото поканиха в интериора си котката Смехоранка и се опитаха да й отрежат опашката. Предложиха специално габровско карнавално меню, което се отличаваше освен с вкус, и с цвят. А също така раздаваха на гостите си маски и флагчета със Смехоранка и ги включиха в карнавалното настроение.

2 място – рекламна агенция „VisArt“ – 500 лв. и карнавални сувенири

Защото се/ни пренесоха в Близкия Изток и създадоха /буквално/ първата габровска камила без опашка, която влиза по-бързо в шатрата и така тя не се стопля. А също и организираха специална церемония по отрязването на опашката, с почерпка, приятели и случайни минувачи.

3 място – „Марино България ЕООД – 300 лв. и карнавални сувенири

Защото създадоха специален карнавален бранд за продукта си „Габровски пестил“. А също и за забавните моливи и сентенции, шарения щанд, усмивките и положителната енергия, която акумулираха.

Ето какво търсихме: находчивост, усмивки, габровската жилка, излизането от зоната на комфорт, ефекта върху общността, трудността на изпълнението, работата в екип и подкрепата на екипа…  

Присъждат се и няколко поощрителни награди:

Единодушно на Автобусна линия №1 с шофьор Илия Сапунов. Той получава семейна карта за посещение на Дома на хумора, карнавални сувенири и сладък подарък, защото се сети да участва в конкурс за карнавална картина с автобус, защото участва в конкурса със семейството си и защото задвижи карнавалния дух от Русевци до Етъра.

Салон за красота „Рошавата Гарга“ – защото са весели, свежи, креативни и задружни – карнавални сувенири и сладък подарък.  

Магазин „Евелин“ – за усмихнатата и шарена витрина, на която дори и манекените се смеят – карнавални сувенири и сладък подарък

Магазин „Емона“ – за стилното представянекарнавални сувенири и сладък подарък

Фъншуй магазин Лателиер – за сръчните ръце и добрите идеи – карнавални сувенири и сладък подарък

Всички останали участници ще получат карнавални шалове, които, като всички габровски неща, имат милион и една употреби – и за маска, и за шапка, и за торба, и за цедене на мляко…  За да им напомнят за Карнавал 2021 и да им служат вярно още 2021 карнавала.

Моля всички да се свържат с нас на тел. 066/806591, за да се уговорим как да си получат наградите!

Очакваме ви и следващата година.

Карнавал Габрово 2022 се пада на 21 май, а конкурсът ще започне месец по-рано!