ХОРОСКОП ЗА 16 МАЙ 2020 ГОДИНА

РИБИ:Днес ще бъдете изправени пред сериозна дилема – розовия или зеления чорапогащник да обуете, за да подхожда на синята ви перука. Звездите отказват да ви съветват, ще трябва да се доверете на рибешката си интуиция.

ВОДОЛЕЙ:Днес повече от всякога ще Ви се иска да приличате на майка си, но за ваш ужас това ще постигне половинката ви. За да запазите семейния мир, гледайте карнавала от два различни телефона и вземете близо до себе си само детето, кръстено на вашия род.

КОЗИРОГ:Събуждате се с усещането, че нещо не е наред. Ако сте началник, значи сте забравили да пуснете аванс на служителите си, ако не сте – именно това ви терзае. Нищо, днес може да се преоблечете като такъв и да правите с околните каквото Ви хрумне.

ТЕЛЕЦ: На прага сте на семеен скандал, звездите ви съветват да не прибързвате. Чуждите дрехи, които половинката ви крие в гардероба, са част от карнавалния му/й костюм.

СКОРПИОН: Подозирате, че тя/той Ви изневерява. Трябва да се успокоите! Червилото по ризата е от маймуната на човека с гъдулката,  който обикаляше улица „Радецка”, за да подгрява карнавалното трасе. Простете му, единствен той не знаеше, че трасето тази година е 33 километра и нито метър от тях не е от „Радецка“.

ЛЪВ: Измъчва Ви усещането, че в ушите ви има комплект барабани, саксофон и тромпет. Не бързайте  да звъните на личния си лекар за направление за психиатър, жадувайки шепа розови хапчета. След днес шумът ще стихне от само себе си, тъй като Дани Белев и Светльо Славчев до полунощ ще се приберат.

ОВЕН: Най-после поведението ви на кантонерски петел, който тича да кълве влака, изглежда напълно уместно. Карнавал е, ще се престорите на маскиран, а само вие ще знаете, че сте себе си повече от всеки друг. Жалко, че може да кълвете само половинката, но поне го правете на терасата, та и комшиите да видят.

СТРЕЛЕЦ: Днес ви се открива прекрасна възможност да обуете розовите бикини над чорапогащника. Нещо, за което отдавна мечтаете, може да стане факт! Не пропускайте шанса си! И непременно пратете снимка с #Gabrovo2020 на Карнавал Габрово. Целият свят ще ви види, а шансът и да ви запомни никак не е малък.

РАК: Макар денят да е по-особен, въздържайте поривите си да тръгнете от кръговото на пл. „Белорусия“ към Дома на хумора. Вярно, че карнавалните макети се движат неправилно напред, а не назад, но ако упорствате да мине на Вашата, сблъсъкът с Националния оперативен щаб може да се окаже твърде болезнен. И без друго звездите ви съветват да останете на терасата.

БЛИЗНАЦИ: Пред двойствената ви природа днес се откриват широки хоризонти. Ще покажете поне две от лицата си, а като твърдо доказателство, че нямате проблем с вземането на решения, ще ви бъде безпределно ясно кои точно две да бъдат… веднага след края на стрийминга.

ДЕВА: Още от сутринта рогатият ще започне да ви изкушава и трудно ще сдържате желанието си да се появите на пред хората с меч в ръка, мрежест чорапогащник и шапка с помпони. Налага се да изчакате поне до 19.00 часа, ако не искате да ви въдворят принудително.

ВЕЗНИ: Публика или участник, рокля с гол гръб или без предница, червен нос или лилава папийонка? Днес сте по-колебливи от всякога. Алкохолът няма да Ви помогне да вземете решение по-бързо. Ако не се стегнете има вероятност да видите края на карнавалния стрийминг леко размазано, държейки чаша в едната ръка и телефон в другата.