КОНКУРС ЗА КАРНАВАЛНА КАРТИНА „Make КАРНАВАЛ, not war“
07.03.2024, 11:58 Цветомира Иванова

За седми пореден път карнавалният екип на #КарнавалГаброво Ви предизвиква и Ви казва „ТОВА Е ВАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ЧАС“. С това обявяваме началото на традиционния конкурс за КАРНАВАЛНА КАРТИНА, развързваме кесията с награден фонд, за да са ви развързани ръцете да творите и Ви припомняме темата за тази година „Make КАРНАВАЛ, not war“.

Сега е моментът да разгърнете всякакъв талант и да се включите в надпреварата за 10 000 лв, които ще се разпределят на избраните трима. И ако се чудите защо за нас от карнавалния екип е важно да участвате, то можем да Ви дадем поне седем основателни причини, защото:

идеята на габровския карнавал е да включва всички хора от близо и далеч искаме да създаваме карнавална общност народното творчество през годините се е доказало като основа, върху която градим искаме да насърчим творческите способности и фантазии наградата си заслужава искаме да продължим карнавалната традиция всички заедно, можем да покажем, че карнавалното изкуство е по-силно от войната

Убедени сме, че има какво да „кажете“ по една или повече от следните категории: сатира, политика, икономика, бит, хумористични картини; музикални картини; танцови картини; герои – исторически, приказни и др. Даваме Ви високата трибуна на Карнавала, така че да ви чуят по целия свят, затова не губете време и подайте заявки за участие до 22 април 2024 г.

Първо обаче вижте целия РЕГЛАМЕНТ за участие, за да сте наясно с всички подробности.

Нямаме търпение да Ви видим в #КарнавалГаброво.